Buday, Katalin (2019) Frissen préselt kajszibaracklé minőségi vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Teljes szöveg![[thumbnail of Buday_Katalin_O7.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Buday_Katalin_O7.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398355; Budapest; Gyümölcs-zöldség feldolgozó szakmérnök szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. [43-47.]; Ég. tanszéki jel; Gyümölcslégyártás; Kajszibaracklé; Sűrítménygyártás; Pasztőrözés; C-vitamin; Beltartalmi vizsgálat; Színvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 09:59 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Márki, Edit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1623 |