MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Frissen préselt kajszibaracklé minőségi vizsgálata

Buday, Katalin (2019) Frissen préselt kajszibaracklé minőségi vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Teljes szöveg
[thumbnail of Buday_Katalin_O7.pdf] Szöveg
Buday_Katalin_O7.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398355; Budapest; Gyümölcs-zöldség feldolgozó szakmérnök szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. [43-47.]; Ég. tanszéki jel; Gyümölcslégyártás; Kajszibaracklé; Sűrítménygyártás; Pasztőrözés; C-vitamin; Beltartalmi vizsgálat; Színvizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 09:59
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Márki, Edit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1623
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése