Véseiné Tóth, Ágnes (2015) Friss vadhús nagy hidrosztatikai nyomáskezelése az eltarthatósági idő növelése céljából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Veseine_Toth_Agnes.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Veseine_Toth_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370095; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 51-54.; Ht. tanszéki jel; Vadhús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Eltarthatóság; Módosított atmoszférás csomagolás; Vákuum-csomagolás; Mikrobiológiai vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 09:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1621 |