Völgyesi, Kinga (2016) Friss szamóca tárolhatóságának javítása ózon alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegVolgyesi_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ383010; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 30-31.; ÁÉ. tanszéki jel; Tárolhatóság; Tárolás. gyümölcs; Szamóca; Ózon; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 09:50 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1618 |


