Pósa, Enikő (2015) Friss sertés- és vaddisznóhúsok nagy hidrosztatikai nyomáskezelése, a fehérjék változásainak nyomonkövetése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegPosa_Eniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370444; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 54-59.; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Sertéshús; Vadhús; Húsipari technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Vákuum-csomagolás; Húsfehérje; Húsérlelés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 09:46 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - Konzulens Csehi, Barbara - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1617 |


