MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Friss sertés- és vaddisznóhúsok nagy hidrosztatikai nyomáskezelése, a fehérjék változásainak nyomonkövetése

Pósa, Enikő (2015) Friss sertés- és vaddisznóhúsok nagy hidrosztatikai nyomáskezelése, a fehérjék változásainak nyomonkövetése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Posa_Eniko.pdf] Szöveg
Posa_Eniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370444; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 54-59.; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Sertéshús; Vadhús; Húsipari technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Vákuum-csomagolás; Húsfehérje; Húsérlelés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 09:46
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
Konzulens
Csehi, Barbara
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1617
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése