Bozsók, Bettina (2016) Friss málna tárolhatóságának javítása ózon alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bozsok_Bettina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bozsok_Bettina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381890; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Árukezelési technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; ÁÉ. tanszéki jel; Málna; Tárolhatóság; Ózon; Tartósítóipari technológiák; Penészképződés; Állományvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 09:41 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1615 |