MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Friss málna tárolhatóságának javítása ózon alkalmazásával

Bozsók, Bettina (2016) Friss málna tárolhatóságának javítása ózon alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bozsok_Bettina.pdf] Szöveg
Bozsok_Bettina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381890; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Árukezelési technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; ÁÉ. tanszéki jel; Málna; Tárolhatóság; Ózon; Tartósítóipari technológiák; Penészképződés; Állományvizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 09:41
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hitka, Géza
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1615
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése