MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Friss babok gyártástechnológiájának bemutatása Edamame szójababbal végzett kísérlet alapján

Vidács, Gergely (2020) Friss babok gyártástechnológiájának bemutatása Edamame szójababbal végzett kísérlet alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425636; Budapest; Bibliogr.: p. 23-24.; Kot. tanszéki jel; Konzervtechnológia; Szójabab; Bonduelle Nagykőrös Kft; Hőkezelés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 09:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1612
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése