MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A főzővíz és főzési módszer hatása a kávéital beltartalmi jellemzőire

Lukács, Gergő (2017) A főzővíz és főzési módszer hatása a kávéital beltartalmi jellemzőire. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lukacs_Gergo.pdf] Szöveg
Lukacs_Gergo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ373496; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, környezetgazdálkodás szakirány; Bibliogr.: p. 47.; Ké. tanszéki jel; ÁÉ. tanszéki jel; Kávé; Kávéfeldolgozás; Vízkémia; NIR/NIT spektroszkópia; Beltartalmi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 08:58
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Gere, Attila
-
-
Konzulens
Radványi, Dalma
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1607
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése