MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Folyékony nitrogénnel fagyasztott, tojást tartalmazó gyümölcsfagylalt fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata

Repka, Péter György (2020) Folyékony nitrogénnel fagyasztott, tojást tartalmazó gyümölcsfagylalt fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Repka_Peter_Gyorgy.pdf] Szöveg
Repka_Peter_Gyorgy.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ427174; Budapest; Bibliogr.: p.46-48.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Gyümölcskészítmények; Folyékony nitrogén; Tartósítás. hűtés, fagyasztás; Krioprezerváció; Tojáslé; Reológiai vizsgálatok; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 30 Okt 2023 13:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla
-
-
Konzulens
Hidas, Karina Ilona
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1583
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése