MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A folsav tartalom változásának vizsgálata a sör-készítés folyamán

Szilágyi, Dóra (2019) A folsav tartalom változásának vizsgálata a sör-készítés folyamán. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szilagyi_Dora.pdf] Szöveg
Szilagyi_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ397939; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-41.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Folsav; Cefrézés; Proteaz enzim; Malátagyártás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 30 Okt 2023 13:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Koren, Dániel
-
-
Konzulens
Kun-Farkas, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1580
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése