Kordisz, Kíra (2019) Fogyasztói szükségletek felmérése : lisztérzékenységgel küzdő társadalmi szegmens igényeihez igazodó új termék bevezetése : kereskedelemi és marketing szempontok szerint. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kordisz_Kira_OB.pdf.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kordisz_Kira_OB.pdf.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398035; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Élelmiszerkereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. [40-42.]; Élip. tanszéki jel; Lisztérzékenység; Termékfejlesztés; Fogyasztói magatartás; Gluténmentes élelmiszerek; Kérdőíves vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 30 Okt 2023 12:41 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szendrő, Éva Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1567 |