Balázs, Luca (2020) A 2015-ös évjáratú vörösborok polifenol összetételének meghatározása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Balazs_Luca_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Balazs_Luca_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430840; Budapest; Bibliogr.: fol 42-45.; Bor. tanszéki jel; Vörösbor; Merlot; Cabernet sauvignon; Leukoantocianinok; Katechin tartalom; Antociánok; Polifenolok; HPLC rendszer; Évjáratok; |
Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 22 Aug 2023 07:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/155 |