Fodor, Dorina Daniella (2013) A finomseprőn tartás hatása a polifenol vegyületekre. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Fodor_Dorina_Daniella.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Fodor_Dorina_Daniella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334128; Budapest; Szőlész-borász mérnök (BSc) szak; Bibliogr.: p. 32-39.; Bor. tanszéki jel; Polifenol csökkentés; Finomseprőn tartás; Chardonnay; Borelemzés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 30 Okt 2023 10:45 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1547 |