MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Festőmaláta színét kialakító folyamatok feltárása, a sör színére gyakorolt hatásának vizsgálata

Kárpáti, Attila (2014) Festőmaláta színét kialakító folyamatok feltárása, a sör színére gyakorolt hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Karpati_Attila.pdf] Szöveg
Karpati_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371094; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 30.; Sör. tanszéki jel; Maláta; Színmérés; Színvizsgálat; Söripari technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 30 Okt 2023 10:30
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1539
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése