Kárpáti, Attila (2014) Festőmaláta színét kialakító folyamatok feltárása, a sör színére gyakorolt hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Karpati_Attila.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Karpati_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371094; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 30.; Sör. tanszéki jel; Maláta; Színmérés; Színvizsgálat; Söripari technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 30 Okt 2023 10:30 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1539 |