Tölgyesi, Zsófia (2013) Fermentált zabital mikrobiológiai biztonságának megalapozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Tolgyesi_Zsofia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Tolgyesi_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334071; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 38-39.; Sör. tanszéki jel; Fermentált élelmiszerek; Fermentációs technológiák; Élelmiszerbiztonság; Zabital; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 30 Okt 2023 09:58 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1532 |