MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fermentált zabital mikrobiológiai biztonságának megalapozása

Tölgyesi, Zsófia (2013) Fermentált zabital mikrobiológiai biztonságának megalapozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Tolgyesi_Zsofia.pdf] Szöveg
Tolgyesi_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334071; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 38-39.; Sör. tanszéki jel; Fermentált élelmiszerek; Fermentációs technológiák; Élelmiszerbiztonság; Zabital;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 30 Okt 2023 09:58
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1532
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése