Kóder, Kinga (2014) Fermentált tejtermékekkel kapcsolatos fogyasztói magatartás feltérképezése online felmérés keretében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Koder_Kinga.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Koder_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370794; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Ht. tanszéki jel; Élip. tanszéki jel; Fermentált tejtermék; Fogyasztói magatartás; Joghurtok; Kefirek; Savanyú tejkészítmények; Kérdőíves vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 30 Okt 2023 09:54 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Bódi, Barbara - - Konzulens Kasza, Gyula - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1531 |