Puchner, Tamás (2019) Fermentált tejtermékben allergenitást csökkentő enzim hatására bekövetkező minőségbeli változások vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Puchner_Tamas.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Puchner_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ392040; Budapest; Biomérnök BSC; Bibliogr.: p. 38.; Élip. tanszéki jel; Fermentált tejtermék; Élelmiszerallergia; Papaya; Joghurtok; Membrán-szűrési eljárások; Fermentációs technológiák; Viszkozitás mérés; Antioxidáns kapacitás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 30 Okt 2023 09:52 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koris, András - - Konzulens Csighy, Attila - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1530 |