MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fermentált tejtermék textúrájának vizsgálata transzglutamináz enzim alkalmazásával kombinált technológiával

Kiss, Dániel (2019) Fermentált tejtermék textúrájának vizsgálata transzglutamináz enzim alkalmazásával kombinált technológiával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kiss_Daniel.pdf] Szöveg
Kiss_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ392034; Budapest; Biomérnök BSC; Bibliogr.: p. [37-38.]; Élip. tanszéki jel; Funkcionális élelmiszerek; Fermentált tejtermék; Joghurtok; Membrán-szűrési eljárások; Viszkozitás mérés; Antioxidáns kapacitás; Enzimes hidrolízis; Fermentációs technológiák;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 30 Okt 2023 09:51
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Koris, András
-
-
Konzulens
Csighy, Attila
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1529
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése