Kiss, Dániel (2019) Fermentált tejtermék textúrájának vizsgálata transzglutamináz enzim alkalmazásával kombinált technológiával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kiss_Daniel.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kiss_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ392034; Budapest; Biomérnök BSC; Bibliogr.: p. [37-38.]; Élip. tanszéki jel; Funkcionális élelmiszerek; Fermentált tejtermék; Joghurtok; Membrán-szűrési eljárások; Viszkozitás mérés; Antioxidáns kapacitás; Enzimes hidrolízis; Fermentációs technológiák; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 30 Okt 2023 09:51 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koris, András - - Konzulens Csighy, Attila - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1529 |