Zeng, Yu Lang (2014) Fermentált köles őrleményből készült élelmiszeripari termékek érzékszervi minősítése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Zeng_Yu_Lang.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Zeng_Yu_Lang.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370974; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Gb. tanszéki jel; Fermentált élelmiszerek; Kekszgyártás; Kekszek; Kölesliszt; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 30 Okt 2023 09:50 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1528 |