MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fermentált köles őrleményből készült élelmiszeripari termékek érzékszervi minősítése

Zeng, Yu Lang (2014) Fermentált köles őrleményből készült élelmiszeripari termékek érzékszervi minősítése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Zeng_Yu_Lang.pdf] Szöveg
Zeng_Yu_Lang.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370974; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Gb. tanszéki jel; Fermentált élelmiszerek; Kekszgyártás; Kekszek; Kölesliszt;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 30 Okt 2023 09:50
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1528
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése