MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A fermentáció hatása különböző magvak őrleményeinek kémiai jellemzőire

Sütő, Gábor (2015) A fermentáció hatása különböző magvak őrleményeinek kémiai jellemzőire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Suto_Gabor.pdf] Szöveg
Suto_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (809kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370032; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 31-32.; Gb. tanszéki jel; Hajdina; Tökmag; Lencse; Búzaliszt; Őrlemények; Fermentációs technológiák; Polifenolok; Antioxidánsok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 30 Okt 2023 09:42
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1526
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése