Urbán, Erika (2020) Feldolgozott húsipari termékek minőségellenőrzésére szolgáló mikroorganizmusok kimutatása tenyésztéses eljárással. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegUrban_Erika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ427153; Budapest; Bibliogr.: p.[48-52.]; Mb. tanszéki jel; Húsminőség; Élelmiszerbiztonság; Higiénia; Listeria monocytogenes; Szalmonella; Staphyloccus aureus; Clostridium perfringens; Enterobaktériumok; Kolbászfélék; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 09:48 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiskó, Gabriella - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1493 |


