Harsányiné Szakács, Renáta (2019) Feldolgozás hatása a meggy (Prunus cerasus L.) beltartalmi értékére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Teljes szövegHarsanyine_Szakacs_Renata_F6.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ398420; Budapest; Gyümölcs-zöldség feldolgozó szakmérnök szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 33-34.; Kot. tanszéki jel; Gyümölcsfeldolgozás; Gyümölcslégyártás; Meggylé; Morfológiai vizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; Törköly; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 09:45 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Székely, Dóra - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1491 |


