MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A 2007-es évjáratú furmint borok összetételének és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata

Balogh, Zsolt (2012) A 2007-es évjáratú furmint borok összetételének és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Balogh_Zsolt.pdf] Szöveg
Balogh_Zsolt.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332551; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 35.; Bor. tanszéki jel; Tokaji furmint; Érzékszervi vizsgálat; Tokaj-hegyaljai borvidék;
Szakterület(ek): Q Science QD Chemistry
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 22 Aug 2023 07:49
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/149
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése