Balogh, Zsolt (2012) A 2007-es évjáratú furmint borok összetételének és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Balogh_Zsolt.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Balogh_Zsolt.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332551; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 35.; Bor. tanszéki jel; Tokaji furmint; Érzékszervi vizsgálat; Tokaj-hegyaljai borvidék; |
Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 22 Aug 2023 07:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/149 |