Dely, Sára (2016) Fekete ribizlivel ízesített csokoládé. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegDely_Sara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ382617; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 32-35.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Étcsokoládé; Fekete ribiszke; Gyümölcskészítmények; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 09:43 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1487 |


