Fekete, Szimonetta (2018) Fekete ribiszke- és meggylé membránszűréssel való besűrítése során keletkező gyümölcsvíz hasznosíthatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Fekete_Szimonetta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Fekete_Szimonetta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389585; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [40-42.]; Ég. tanszéki jel; Gyümölcslégyártás; Fekete ribiszke; Meggylé; Membrán-szűrési eljárások; Mikroszűrés; Nanoszűrés; Mikrobiológiai vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; Vízhasznosítás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 09:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bánvölgyi, Szilvia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1485 |