MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fekete ribiszke- és meggylé membránszűréssel való besűrítése során keletkező gyümölcsvíz hasznosíthatóságának vizsgálata

Fekete, Szimonetta (2018) Fekete ribiszke- és meggylé membránszűréssel való besűrítése során keletkező gyümölcsvíz hasznosíthatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Fekete_Szimonetta.pdf] Szöveg
Fekete_Szimonetta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389585; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [40-42.]; Ég. tanszéki jel; Gyümölcslégyártás; Fekete ribiszke; Meggylé; Membrán-szűrési eljárások; Mikroszűrés; Nanoszűrés; Mikrobiológiai vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; Vízhasznosítás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 09:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bánvölgyi, Szilvia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1485
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése