Balla, Dániel (2015) Fekete bodzalé-sűrítménnyel színezett joghurtok beltartalmi értékeinek változása tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegBalla_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ369966; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 35-38.; Kot. tanszéki jel; Joghurtok; Fekete bodza; Bodzalé; Gyümölcsjoghurtok; Beltartalmi vizsgálat; Természetes színezékek; Tejipari technológia; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 09:28 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - Konzulens Szakács, Bianka - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1481 |


