Táncsics, Dóra (2015) Fekete bodzából (Sambucus nigra L.) vákuumszárítással előállított instant porok vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Tancsics_Dora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Tancsics_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370011; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [42-44].; Kot. tanszéki jel; Fekete bodza; Szárítás-technológia; Vákuumszárítás; Bodzalé; Instant termékek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 09:27 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Ivanics, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1480 |