Bakó, Máté (2020) Alkoholtartalmú tejes fagylaltok fejlesztés. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bako_Mate_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bako_Mate_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430433; Budapest; Bibliogr.: fol 42-45.; Ht. tanszéki jel; Bodzatörköly; sütőipari technológia |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 01 Júli 2024 12:41 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1478 |