Bánlaki, Anikó (2020) Fekete bodza törköly felhasználásával antioxidáns tulajdonságú sütőipari termék fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegBanlaki_Aniko_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ430432; Budapest; Bibliogr.: fol 42-46.; Kot. tanszéki jel; Fekete bodza; Bodzatörköly; Sütőipari technológia; Péksütemények; Teljes kiőrlésű liszt; Zabliszt; Tárolási vizsgálat; Búzaliszt; Állományvizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 09:19 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pálócziné Furulyás, Diána - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1477 |


