MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fekete bodza fajták főbb összetevőinek változása sűrítmény-gyártás során

Légrádi, Fleur (2013) Fekete bodza fajták főbb összetevőinek változása sűrítmény-gyártás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Legradi_Fleur.pdf] Szöveg
Legradi_Fleur.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333770; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. [51-53].; Kot. tanszéki jel; fekete bodza; fajta-összehasonlítás; sűrítménygyártás
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 09:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
Konzulens
Dorkó, Lilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1468
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése