Légrádi, Fleur (2013) Fekete bodza fajták főbb összetevőinek változása sűrítmény-gyártás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegLegradi_Fleur.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ333770; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. [51-53].; Kot. tanszéki jel; fekete bodza; fajta-összehasonlítás; sűrítménygyártás |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 09:13 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - Konzulens Dorkó, Lilla - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1468 |


