Keszey, Éva (2013) Fehércsokoládés kókuszkrém kifejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegKeszey_Eva.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ371556; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 37.; Gb. tanszéki jel; fehér csokoládé; édesipari technológia; kókuszkrém |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 08:52 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1458 |


