Virág, Szabina (2019) Fehérborok érzékszervi minőségének profilanalitikus elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Virag_Szabina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Virag_Szabina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391672; Budapest; Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. [54-56.]; ÁÉ. tanszéki jel; Borvizsgálat; Irsai Olivér; Tokaji furmint; Profilanalízis; Érzékszervi vizsgálat; Borminőség; Összehasonlító vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 08:48 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kókai, Zoltán - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1457 |