MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fehérborok érzékszervi minőségének profilanalitikus elemzése

Virág, Szabina (2019) Fehérborok érzékszervi minőségének profilanalitikus elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Virag_Szabina.pdf] Szöveg
Virag_Szabina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391672; Budapest; Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. [54-56.]; ÁÉ. tanszéki jel; Borvizsgálat; Irsai Olivér; Tokaji furmint; Profilanalízis; Érzékszervi vizsgálat; Borminőség; Összehasonlító vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 08:48
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kókai, Zoltán
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1457
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése