MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fehér szőlőlé érzékszervi tulajdonságainak változása kíméletes kezelések hatására

Juhász, Adrienn (2020) Fehér szőlőlé érzékszervi tulajdonságainak változása kíméletes kezelések hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Juhasz_Adrienn.pdf] Szöveg
Juhasz_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425716; Budapest; Bibliogr.: p. 38-44.; Ht. tanszéki jel; Szőlőlékészítmények; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Gyümölcslégyártás; Fehérszőlő fajták;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 08:46
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1455
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése