Juhász, Adrienn (2020) Fehér szőlőlé érzékszervi tulajdonságainak változása kíméletes kezelések hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegJuhasz_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ425716; Budapest; Bibliogr.: p. 38-44.; Ht. tanszéki jel; Szőlőlékészítmények; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Gyümölcslégyártás; Fehérszőlő fajták; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 08:46 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1455 |


