Juhász, Adrienn (2020) Fehér szőlőlé érzékszervi tulajdonságainak változása kíméletes kezelések hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Juhasz_Adrienn.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Juhasz_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ425716; Budapest; Bibliogr.: p. 38-44.; Ht. tanszéki jel; Szőlőlékészítmények; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Gyümölcslégyártás; Fehérszőlő fajták; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 08:46 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1455 |