Miló, Tímea (2015) Fagylaltok termofizikai tulajdonságainak vizsgálata az összetétel függvényében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Milo_Timea.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Milo_Timea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369762; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: 52-54.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; DSC-technika; Állományvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; Cukortartalom; Zsírtartalom; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 07:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1412 |