MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fagylaltok termofizikai tulajdonságainak vizsgálata az összetétel függvényében

Miló, Tímea (2015) Fagylaltok termofizikai tulajdonságainak vizsgálata az összetétel függvényében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Milo_Timea.pdf] Szöveg
Milo_Timea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369762; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: 52-54.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; DSC-technika; Állományvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; Cukortartalom; Zsírtartalom;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 07:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1412
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése