Bányász, Bernadett (2019) Fagylaltok antioxidáns tartalmának növelési lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Banyasz_Bernadett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Banyasz_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391588; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-42.; Ht. tanszéki jel; Édesipari technológia; Fagylalt; Jégkrémgyártás; Fagyasztott élelmiszerek; Antioxidáns kapacitás; Szárazanyag-tartalom; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 07:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1410 |