MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fagylaltok állománykialakítóinak vizsgálata hőfizikai szempontból DSC készülékkel

Somogyi, Gabriella (2014) Fagylaltok állománykialakítóinak vizsgálata hőfizikai szempontból DSC készülékkel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Somogyi_Gabriella.pdf] Szöveg
Somogyi_Gabriella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370814; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-41.; Ht. tanszéki jel; fagylalt; állományvizsgálat; édesipari technológia
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 07:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1409
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése