Csapó, Lilla (2015) Fagyasztva tárolt kenyérszeletek reológiai tulajdonságainak vizsgálata különböző felmelegítés után. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegCsapo_Lilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ369792; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: 47-49.; Fi. tanszéki jel; Fagyasztott élelmiszerek; Kenyérgyártás; Rozskenyér; Tésztaipari technológia; Reológiai vizsgálatok; Tartósítás. hűtés, fagyasztás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 07:17 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Vozáry, Eszter - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1405 |


