Horváth, Brigitta (2018) Fagyasztva szárított sárgarépa minőségi jellemzőinek változása különböző előkezelési módok hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Horvath_Brigitta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Horvath_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389748; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció; Bibliogr.: p. 46-48.; Ht. tanszéki jel; Fagyasztott zöldségek; Szárított zöldségek; Sárgarépa szárítmány; NIR/NIT spektroszkópia; Tartósítás. liofilezés; Előfőzés; Sous vide technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 07:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1404 |