MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fagyasztva szárított sárgarépa minőségi jellemzőinek változása különböző előkezelési módok hatására

Horváth, Brigitta (2018) Fagyasztva szárított sárgarépa minőségi jellemzőinek változása különböző előkezelési módok hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Horvath_Brigitta.pdf] Szöveg
Horvath_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389748; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció; Bibliogr.: p. 46-48.; Ht. tanszéki jel; Fagyasztott zöldségek; Szárított zöldségek; Sárgarépa szárítmány; NIR/NIT spektroszkópia; Tartósítás. liofilezés; Előfőzés; Sous vide technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 07:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1404
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése