Marek, Ágnes (2013) Fagyasztásos technológia hatása a császárzsemle bélzetének reológiai tulajdonságaira és öregedési folyamatára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegMarek_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370832; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Gb. tanszéki jel; reológiai vizsgálat; fagyasztás; tésztaipari technológia |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 07:15 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1403 |


