Svec, József (2012) Az étkezési kukoricadara olajtartalom csökkentése az ipari felhasználás érdekében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Svec_Jozsef.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Svec_Jozsef.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332106; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 40-41.; Kot. tanszéki jel; Gb. tanszéki jel; Dara; Kukorica; Olajtartalom; Malomipari technológia; Malomipar; Kukoricaőrlemény; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 09:00 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1351 |