Aczél, Gergő (2015) Az 1-MCP kezelés hatása az 'Angeleno' japán szilva eltarthatóságára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Aczel_Gergo.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Aczel_Gergo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369032; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-41.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; ÁÉ. tanszéki jel; Japán szilva; Eltarthatóság; Gyümölcstartósítás; Tárolás. gyümölcs; SmartFreshTM(1-MCP) hatóanyag; |
Szakterület(ek): | T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 16 Aug 2023 09:23 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/129 |