MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az 1-MCP kezelés hatása az 'Angeleno' japán szilva eltarthatóságára

Aczél, Gergő (2015) Az 1-MCP kezelés hatása az 'Angeleno' japán szilva eltarthatóságára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Aczel_Gergo.pdf] Szöveg
Aczel_Gergo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369032; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-41.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; ÁÉ. tanszéki jel; Japán szilva; Eltarthatóság; Gyümölcstartósítás; Tárolás. gyümölcs; SmartFreshTM(1-MCP) hatóanyag;
Szakterület(ek): T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 16 Aug 2023 09:23
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hitka, Géza
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/129
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése