Varga, Viktor (2014) 1,5-2 t/h kapacitású konyhakész burgonyát előállító üzem technológiai terve. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Varga_Viktor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Varga_Viktor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371509; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 52-54.; Kot. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 16 Aug 2023 07:09 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Barta, József - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/128 |