MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

1,5-2 t/h kapacitású konyhakész burgonyát előállító üzem technológiai terve

Varga, Viktor (2014) 1,5-2 t/h kapacitású konyhakész burgonyát előállító üzem technológiai terve. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Varga_Viktor.pdf] Szöveg
Varga_Viktor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371509; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 52-54.; Kot. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 16 Aug 2023 07:09
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Barta, József
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/128
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése