Pesti, Richárd (2018) Eltérő léptékű hőkezelő berendezések alkalmazásának hatása előkészített húsok minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Pesti_Richard.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Pesti_Richard.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389253; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 33-36.; Ht. tanszéki jel; Hőkezelő berendezés; Sous vide technológia; Sertéshús; Húsminőség; |
Szakterület(ek): | T Technology T Technology (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 16:08 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1269 |