Pesti, Richárd (2018) Eltérő léptékű hőkezelő berendezések alkalmazásának hatása előkészített húsok minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegPesti_Richard.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ389253; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 33-36.; Ht. tanszéki jel; Hőkezelő berendezés; Sous vide technológia; Sertéshús; Húsminőség; |
| Szakterület(ek): | T Technology T Technology (General) |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 16:08 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1269 |


