MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Eltérő léptékű hőkezelő berendezések alkalmazásának hatása előkészített húsok minőségi jellemzőire

Pesti, Richárd (2018) Eltérő léptékű hőkezelő berendezések alkalmazásának hatása előkészített húsok minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Pesti_Richard.pdf] Szöveg
Pesti_Richard.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389253; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 33-36.; Ht. tanszéki jel; Hőkezelő berendezés; Sous vide technológia; Sertéshús; Húsminőség;
Szakterület(ek): T Technology T Technology (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 16:08
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1269
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése