MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Elősütött pékáru fagyasztásának hatása a késztermék minőségére

Vladucz, Péter (2012) Elősütött pékáru fagyasztásának hatása a késztermék minőségére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Vladucz_Peter.pdf] Szöveg
Vladucz_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326684; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 54-56.; Ht. tanszéki jel; Fornetti Franchise; Péksütemények; Tartósítás. hűtés, fagyasztás; Tartósítás. hűtés, fagyasztás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 10:57
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Polyákné, Fehér Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1263
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése