Vladucz, Péter (2012) Elősütött pékáru fagyasztásának hatása a késztermék minőségére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Vladucz_Peter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Vladucz_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326684; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 54-56.; Ht. tanszéki jel; Fornetti Franchise; Péksütemények; Tartósítás. hűtés, fagyasztás; Tartósítás. hűtés, fagyasztás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 10:57 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Polyákné, Fehér Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1263 |