MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az elősütés és a sózás hatása a kíméletesen hőkezelt fehérpecsenyére

Káposztás, Gergely Péter (2020) Az elősütés és a sózás hatása a kíméletesen hőkezelt fehérpecsenyére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető.
Kulcsszavak: ENTZ427209; Budapest; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat.; Bibliogr.: p.34-36.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Elősütés; Sózás; Pácolási technológia; Marhahús; Tömegveszteség;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 10:57
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1262
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése