Káposztás, Gergely Péter (2020) Az elősütés és a sózás hatása a kíméletesen hőkezelt fehérpecsenyére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető. |
Kulcsszavak: | ENTZ427209; Budapest; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat.; Bibliogr.: p.34-36.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Elősütés; Sózás; Pácolási technológia; Marhahús; Tömegveszteség; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 10:57 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1262 |