Kovács, Levente (2025) Csiperkegomba alapú csökkentett hústartalmú burger fejlesztése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839471343.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839471343_szdkivonat1.pdf
Letöltés (382kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 839471343; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-HU-ELELM; 839471343.pdf; 839471343_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 28 Okt 2025 09:42 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 10:19 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György MNC3FF - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12615 |


