MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Előrecsomagolt élelmiszerek glutén- és laktóztartalmának vizsgálata ELISA és HPLC-RID módszerekkel

Pallai, Orsolya (2019) Előrecsomagolt élelmiszerek glutén- és laktóztartalmának vizsgálata ELISA és HPLC-RID módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Pallai_Orsolya.pdf] Szöveg
Pallai_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391670; Budapest; Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 59-63.; Ék. tanszéki jel; Élelmiszerallergia; Glutén; Tejcukorérzékenység; ELISA technika; HPLC rendszer; Élelmiszer-csomagolás; Allergének; Laktóz; Kérdőíves vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 10:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Csóka, Mariann
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1260
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése