Pallai, Orsolya (2019) Előrecsomagolt élelmiszerek glutén- és laktóztartalmának vizsgálata ELISA és HPLC-RID módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Pallai_Orsolya.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Pallai_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391670; Budapest; Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 59-63.; Ék. tanszéki jel; Élelmiszerallergia; Glutén; Tejcukorérzékenység; ELISA technika; HPLC rendszer; Élelmiszer-csomagolás; Allergének; Laktóz; Kérdőíves vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 10:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Csóka, Mariann - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1260 |