Kovács, Martina (2020) Előkezelési módok hatása az almachips minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegKovacs_Martina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (5MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ426068; Budapest; Bibliogr.: p. [65-75.]; Kot. tanszéki jel; Almaszirom; Gyümölcsszárítás; Vákuumszárítás; Mikrohullámú technika; Homoktövis törköly; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 10:28 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1257 |


