Farkas, Anna (2024) Élelmiszer alapanyagok tulajdonságainak változása a technológia során. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839469149.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839469149_szdkivonat1.pdf
Letöltés (259kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 839469149; Műszaki Intézet; GODOLLOI_CAMPUS; Műszaki menedzser; mesterképzés (MA/MSc); M-GOD-N-HU-MUMEN; 839469149.pdf; 839469149_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 28 Okt 2025 09:42 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 10:27 |
| Intézet: | GODOLLOI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Korzenszky, Péter Emőd G7WTZE - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12561 |


