Horváth, Attila (2011) Előkezelési eljárások hatása bag-in-box csomagolású préselt almalé jellemzőire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Horvath_Attila.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Horvath_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332590; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 74-76.; Kot. tanszéki jel; Bag-in-box csomagolás; Almalevek; Jonagold; Idared; Florina; Granny Smith; Golden Delicious; Előkezelés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2011 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 10:28 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1256 |