Markotics, Dorottya (2020) Előkezelés hatása mikrohullámú-vákuumszárított batáta kockák minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető |
| Kulcsszavak: | ENTZ425685; Budapest; Bibliogr.: p. [67-72].; Kot. tanszéki jel; Édesburgonya; Mikrohullámú technika; Vákuumszárítás; Atmoszférikus szárítás; Előkezelés; Előfőzés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 10:20 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1254 |


